Webdesign

Wij verzorgen graag jouw online identiteit

Met een kecke website wordt jouw onderneming nog succesvoller

Wordpress is een opensource Software met een gebruiksvriendelijk systeem. De software is altijd in ontwikkeling, waardoor verbeteringen worden toegepast en functionaliteiten worden toegevoegd. WordPress geldt als een van de meest krachtige programmas en ongeveer 30% van alle website in het world wide web maken gebruikt van deze software.

Studio Keck neemt het gehele proces van jouw website van A-Z over, neemt je alle werkzaamheden rondom jouw website uit handen en zorgt voor een professionele vormgeving en een responisive website zodat deze ook op mobielen en tablets er spik en span uit komt te zien.

Wij bieden een unieke, creative en moderne vormgeving die bij jou en/of je bedrijf past en die bezoeker van jouw site omver blaast. Vanzelfsprekend wordt de vormgeving van jouw website aangepast aan het Corporate Design van je onderneming.

Bovendien vinden wij het belangrijk een logische navigatie te ontwikkelen zodat de bezoeker van de website gemakkelijk de benodigde informatie op jouw website kan vinden.

Het voordeel van WordPress is dat je je website makkelijk zelf kunt beheren. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld zelf teksten kunt vervangen of kunt wijzigen. Mocht je toch niet uitkomen staan wij klaar om bij te springen.

Referenties

bertlambers.nl

Studio Keck heeft voor Bert Lambers Originals een moderne, responsive en gebruiksvriendelijke website ontworpen en gebouwd. Het speelse maar toch strakke ontwerp geeft op een professionele manier de werkzaamheden van het bedrijf weer.

uos.ag

Voor het Duits bedrijf United Offshore Support GmbH hebben wij (onder andere) een zakelijke en strakke website ontwerpen die aansluit bij de huisstijl van de onderneming.

goldenedges.nl

Golden Edges is een kunstmerk met bijzondere sieraden en illustraties. De vormgeving is bijzonder, de kleuren zijn aangepast aan de huisstijl. Golden Edges is tevens onderdeel van Studio Keck. Studio Keck heeft ook het logo ontworpen.

annemiekmeijer.nl

Voor de kunstenaars Annemiek Meijer heeft studio Keck een eenvoudige onepager ontwikkeld. Het werk van Annemiek komt door de pure vormgeving optimaal tot zijn recht.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Modernisering en optimalisering van jouw huidige WordPress website met een responsive vormgeving
  • Implementering van zinvolle plugins ter uitbreiding van de functionaliteiten van je website
  • Installatie en configuratie van de WordPress Installatie
  • Opstellen van een zoekmachiene vriendelijke vormgeving
  • Gebruik van een professionele theme die is aangepast op jouw onderneming of product
  • WordPress SEO
  • Wij kunnen je website AVG-proof maken ( Klik hier voor meer info over de AVG)

Bij ons staat een goede communicatie hoog in het vaandel. Daarom is het in eerste instantie belangrijk dat je in kaart kunt brengen wat je doet en wat je werkzaamheden zijn. Aan de hand van jouw verhaal kan Studio Keck een passende vormgeving uitwerken.

Hoe maken wij jouw website veilig?

Om aan de nieuwe AVG-wet te voldoen is het belangrijk dat je een veilige https verbinding hebt, zich een privacyverklaring op jouw website bevindt en dat een cookie-verklaring op je website aanwezig. Wij helpen je tegen een meerprijs graag met een opzetten van de deze gegevens.

Het bestaat de mogelijkheid dat Studio Keck uw website technisch up-to-date houdt door maandelijkse updates uit te voeren. Het voordeel van deze updates is dat de website altijd goed draait, up-to-date blijft en beveiligd wordt tegen hackers. Mocht de opdrachtgever van deze dienst gebruik willen maken, wordt per kwartaal €75 excl. BTW rekening gebracht.

Wij maken wat bij jou past

Mail ons

info@wiebkekeck.nl

Bel ons

06  20422762

Bezoek ons

Soerabajastraat 56 te Groningen

Contactformulier