Printmedia 

Bekijk hier onze keckass ontwerpen

Creatieve vormgeving nodig? Dan is Studio Keck het juiste aanspreekpunt.

Hier vind je onze diensten en referenties op het gebied van printdesign. Stuur ons een vrijblijvende aanvraag voor een offerte voor jouw project.

Graag ontwikkelen wij samen met jou een nieuw corporate design voor je onderneming. Een uniforme look van de kleurcomposities, lettertypes en bedrijfslogo van jouw bedrijf creëert een hoge mate aan herkenning voor jouw doelgroep. Heb je al een bestaande corporate identity? Ook dan kunnen we iets voor je betekenen. Bekijk onze referenties om een beeld te krijgen van onze manier van vormgeven.

Studio Keck ontwerpt naast corporate identiteiten ook boeken en boekomslagen; een tak van sport waar we heel trots op zijn.

Posters/Flyers

IMC weekendschool

IMC weekendschool is een stichting die jongeren kennis laat maken met professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Wij hebben voor hen roll-up banners ontwikkeld zodat zij zich op beurzen optimaal kunnen presenteren.

UOS GmbH

Voor de Duitse onderneming United Offshore Support hebben wij een logo-restyling doorgevoerd en hebben de huisstijl aangepast. Daarnaast heeft Studio Keck ook een website ontworpen en gebouwd. www.uos.ag

OTP Groningen

Voor OTP hebben wij een logo, een huisstijl en andere promotiemiddelen ontwikkeld. OTP Groningen verbindt onderwijs, bedrijfsleven en overheid met elkaar. De vormgeving heeft een jonge en sprankelende uitstraling.

Ester Hartholt

Toen Ester Hartholt te horen kreeg dat ze chemotherapie zou krijgen, stond haar wereld stil.
‘Ik wist totaal niet wat me te wachten stond. Hoe kan ik me voorbereiden? Ik benaderde mensen die chemotherapie hadden gehad en verzamelde adviezen.” Het boek geeft een speciale kijk op tips rondom chemotherapie en wordt ondersteund door een vormgeving die anders is dan anders en opvalt. De illustraties zijn gemaakt door Jon Gardella.

In Balans Lifestyle

Wij hebben het complete concept van logo tot website voor In Balans Liftstyle ontwikkeld, waarin gezonde voeding de hoofdrol speelt.

Willem Molema

Studio Keck heeft voor “De eeuwige geest van de Langeleegte” zowel de omslag als het binnenwerk verzorgd. De layout van hoofdstukken wordt gedragen door grote foto’s, het ontwerp is luchtig met het juiste gehalte aan witruimte. De kleurkeuze is gebaseerd op de huisstijl van de FC Veendam. Binnenkort komt de 2e editie.

Sam Shapard

“Bespieder van de Eerste Persoon” is een ingetogen en persoonlijk verhaal van de pas overleden Sam Shepard. De vormgeving is rustig, intiem en ondersteunt het kwetsbaar verhaal.

Honda magazine

Studio Keck heeft in opdracht van Uitgeverij Nobelman de layout van een Honda magazine verzorgt. Wij hebben gebruik gemaakt van de huisstijl kleuren van Honda. De vormgeving is aansprekend, luchtig maar toch zakelijk.

Wij maken wat bij jou past

Mail ons

info@wiebkekeck.nl

Bel ons

06  20422762

Bezoek ons

Soerabajastraat 56 te Groningen

Contactformulier